Descriere
Pâine de secară – Premix pentru pâine
Instrucţiuni de copt în cuptor: Jumătate din conţinutul premixului pentru pâine împreună cu 375 ml apă călduţă se frământă timp de 10 minute până se obţine un aluat moale. Cu mâinile pudrate în făină se dă formă pâinii sau chiflelor de pâine şi se aşează apoi pe o tavă de copt pe care în prealabil se intinde hârtia de copt; sau aluatul se poate pune într-o tavă de copt, unsă în prealabil. Tava se aşează timp de 30-45 minute într-un loc călduţ. Înainte de introducerea în cuptorul pre-încins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), pâinea se „unge” cu apă şi se taie la suprafaţă cu cuţitul. După primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.
Timpi de coacere: 1 Pâine din 1 Kg de premix de pâine: 55-70 minute;1 Pâine din 500 gr. premix de pâine: 45-60 minute;Chifle: 15-20 minute
Instrucţiuni de copt în automatul de pâine: Întâi turnaţi în cuva automatului de pâine 350 ml apă (la 20-25° C), apoi jumătate din conţinutul pachetului de premix pentru pâine. Porniţi programul de copt (nu selectaţi programul de făină integrală).
Ingrediente:Făină de secară (47%), făină de grâu (45%), maia uscată (făină de secară fermentată natural), sare iodată, drojdie uscată, zahăr, făină din malț de orz, acidifiant: acid malic, extract de malț (orz, secară), agent de tratare a făinii: acid ascorbic.
Conține gluten. Poate conține urme de ou, soia, lactoză, susan și lupin.
Produsul nu conține organisme modificate genetic, conform EG/1829/2003 și EG/1830/2003.
După momentul ambalării poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.
A se păstra la loc uscat și rece.
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Importator şi distribuitor: PRONAT SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.