Intrebari Frecvente

Da, orice comanda plasata pe site-ul nostru se poate plati atat prin ramburs, cat si prin celelalte 6 modalitati de plata.

In general, produsele se livreaza in 24-48 de ore in cazul comenzilor procesate in cursul saptamanii, pana la ora 15:00. Comenzile plasate in weekend se proceseaza in prima zi lucratoare a saptamanii. Pentru detalii legate de livrarea comenzii poti apela cu incredere la departamentul nostru de call center.

In general, coletele pleaca din depozitul OVIA in cel mai scurt timp posibil. Pot aparea insa intarzieri din cauze exceptionale (conditii meteo extreme, de pilda), situatii in care vei fi anuntat din timp in legatura cu statusul comenzii tale. 

Produsele de pe site-ul nostru sunt prezentate exact cu mentionarile producatorului, iar informatiile pe care ti le putem oferi sunt strict informatiile pe care le primim de la producatori. Pentru tratarea unei afectiuni sau pentru recomandari in acest sens, te rugam sa consulti un specialist inainte de achizitionarea oricarui produs din oferta noastra. 

Coletele se livreaza doar prin intermediul serviciilor de curierat (Fan Courier sau TNT (in curand), dupa preferinte), la adresa mentionata in comanda.

Da, avem implementat serviciul de livrare internationala, si iti putem livra produsele dorite in urmatoarele tari din Europa: Ungaria, Cehia, Bulgaria, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Italia, Franta, Danemarca, Irlanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie si Spania continentala.

ai nevoie de ajutor?

Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos

Plata ramburs

Poti plati la primirea coletului

Livrare express

In 1-2 zile lucratoare

Calitate garantata

Produse certificate si aprobate

Esistenta si ajutor

Echipa noastra iti sta la dispozitie!

Copyright © 2020 OVIA.RO.Toate drepturile rezervate
SC GOMERA DIGITAL SRL 41979705 / J24/2036/2019 Str. 1 Decembrie Nr. 94, Sasar, Jud. Maramures +40 771 233 178